Makerstreet

Onze diensten

Onze dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Dit gaat verder dan alleen de cijfers. Het liefst ondersteunen we klanten in hun ambities en zorgen we ervoor dat ze gefocust blijven en hun professionele én persoonlijke doelen behalen.

Ontdek de mogelijkheden

Externe controller

Als externe controller begeleiden we graag met de financiële administratie en het beantwoorden van administratieve vraagstukken.

Met behulp van scan- en herkenprogramma’s, elektronische facturatie, automatische bankkoppelingen en door het automatisch inlezen van omzetgegevens, kasadministraties en loonjournaalposten zorgen we ervoor dat elke administratie op een snelle en efficiënte manier up-to-date is. Aan de hand van de bijgewerkte administratie maken we, zo vaak als nodig, een overzichtelijke rapportage. Onze klanten weten zo direct waar ze aan toe zijn en hoe ze kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

We ondersteunen onder andere met:

- Inrichten en bijhouden financiële administratie

- Administratieve vraagstukken

- Nieuwe regels en wetswijzigingen

Administratie

Een goed gestructureerde financiële administratie is de basis.

Met behulp van de financiële administratie en andere belangrijke gegevens worden de jaarrekening en bijbehorende aangiften samengesteld. De jaarrekening is niet alleen verplicht voor rechtspersonen, maar ook belangrijk voor het bedrijf, de bank, vermogensverstrekkers, aandeelhouders en de Belastingdienst. Het maakt inzichtelijk wat het resultaat en het vermogen is van de onderneming. Ook vormt de jaarrekening de basis voor een evaluatie van de bedrijfsvisie: wat was het plan? Waar staat het bedrijf nu? Hoe kan er bijgestuurd worden om het gestelde doel te bereiken?

We ondersteunen onder andere met:

- Jaarrekeningen samenstellen

- Tussentijdse cijfers en prognoses

- Begeleiding financiering voor starters

- Projectadministratie

Fiscale dienstverlening

We bieden graag begeleiding en helder advies bij allerlei fiscale vraagstukken.

We zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en kunnen veelvoorkomende vragen vaak meteen beantwoorden. Wordt het wat complexer, dan zoeken we het graag voor je uit. Ook raadplegen we regelmatig specialisten uit ons netwerk op het gebied van fiscale wetgeving. Naast het geven van fiscaal advies bieden we ondersteuning bij aangiften, de financiële planning en het indienen van bezwaar- en beroepschriften.

We ondersteunen onder andere met:

- Fiscaal advies

- Aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting

- Aangiften schenk- en erfbelasting

- Financiële planning

- Bezwaar- en beroepschriften

Bedrijfsadvies

Er kan altijd behoefte zijn aan deskundig bedrijfsadvies: of het nu gaat om een startende onderneming of een ervaren ondernemer, een bedrijf dat flink groeit of juist met tegenwind te kampen heeft.

Bij Deduction weten we wat er speelt en herkennen we de vraagstukken. Of het nu gaat om de aanschaf van een bedrijfsmiddel, een kredietaanvraag of het kiezen van de juiste rechtsvorm. Graag werken we met u samen om tot een optimaal resultaat te komen: als klankbord, sparringpartner of financieel expert.

We ondersteunen onder andere met:

- Rechtsvormkeuze

- Financieringsaanvragen

- Investeringsbeslissingen

Salarisadministratie

Er komt heel wat kijken bij het in dienst nemen, houden en eventueel afscheidnemen van personeel.

Er zijn een hoop regels en wetten waarmee rekening gehouden moet worden, en dat verandert ook nog continu. Om die reden volgen we veranderingen op de voet en zorgen we ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk wordt verwerkt. Dit doen we met speciale software en door samen te werken met specialisten op het gebied van salaris- en personeelsadministraties.

We ondersteunen onder andere met:

- Salaris- en vakantiegeldberekeningen

- Aangiften loonbelasting

- Loonkostenberekeningen

- Ziek- en betermeldingen