DIT IS DEDUCTION

Deduction is een accountants- en advieskantoor gevestigd in Badhoevedorp. We specialiseren ons in het ondersteunen en adviseren van het midden- en kleinbedrijf: van een online marketingbureau tot een Italiaanse kiosk, en van een bedrijf in de creatieve sector tot verschillende interim professionals. Ook stichtingen in de gezondheidszorg behoren tot ons klantenbestand.

Gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf

We helpen zowel starters als ervaren ondernemers bij het opstarten en de groei van hun onderneming. We zijn een klein kantoor, maar bieden de kwaliteit van grote kantoren. Dit bereiken we met onze kennis en ervaring uit verschillende disciplines. Ook hebben we een natuurlijke interesse voor (fiscale) actualiteiten. Als klein kantoor blijven we onze automatisering doorontwikkelen. Zo zijn we niet hoofdzakelijk bezig met registreren, maar meer met meedenken, adviseren en rapporteren aan het management.

Enthousiast, betrokken, professioneel

Met ons samenwerken betekent korte lijnen en direct contact. We kennen het werkterrein, komen langs, spreken dezelfde taal en zorgen ervoor dat alle vragen beantwoord worden. Als het nodig is leggen we complexe vraagstukken neer bij specialisten uit ons netwerk. We geloven in een gelijkwaardige samenwerking waarbij het delen van kennis voorop staat. Ook hechten we veel waarde aan een persoonlijke klik. Alleen op die manier is de de relatie in alle opzichten een goede match.