Actueel

Deduction lanceert nieuwe website!

Achter de schermen zijn we er al een tijdje mee bezig, maar nu is het dan zover: vol trots presenteren we de nieuwe site van Deduction! We hebben de website niet alleen van een moderner jasje voorzien, maar ook veel aandacht besteed aan de inhoud. Op die manier kunnen we aan bestaande en nieuwe klanten laten zien wie we zijn en wat we kunnen betekenen.

Als accountants- en advieskantoor biedt Deduction diverse diensten aan voor het midden- en kleinbedrijf. Uitleg over onze diensten is vanaf nu te vinden op de site, net als meer informatie over de mensen achter Deduction. We houden namelijk van een persoonlijke, professionele aanpak.

Een vraag over een van onze diensten of een afspraak maken? Mail gerust naar info@deduction.nl of bel Lex: 06 – 11 39 10 52 of Danny: 06 – 24 94 85 65. We helpen graag.